جزوه دستورکار آزمایشگاه بیوتکنولوژی میکروبی

جزوه دستورکار آزمایشگاه بیوتکنولوژی میکروبی
نوع فایل
pdf
حجم فایل
909KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
548 بازدید
7,000 تومان 5,000 تومان٪29 تخفیف

جزوه دستورکار آزمایشگاه بیوتکنولوژی میکروبی 

دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر pdf جزوه دستورکار آزمایشگاه بیوتکنولوژی میکروبی زاهدی می باشد. این فایل شامل ۹ صفحه جزوه بسیار مفید و ارزنده و قابل ویرایش می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری  و دانلود نمایید.

جزوه دستورکار آزمایشگاه بیوتکنولوژی میکروبی زاهدی

جداسازی باکتریها از خاک
مقدمه
خاک سطحی ترکیب ناهمگنی از اجزای آلی و غیرآلی است که با یکدیگر تجمعات ثانویه را تشکیل میدهند. داخل و بین این تجمعات ثانویه خلل و فرج خاک هستند که محتوی اب و هوا هستند. این شرایط اکوسیستم ایدهآلی برای باکتریها ایجاد میکند، به همین دلیل تمام خاکها شامل جمعیت گستردهای از باکتریها است.

در خاک انواعی از میکروارگانیسمها به خصوص باکتری ها؛ قارچها و اکتینومایسیتها )حد وسط باکتریها و قارچها( به تعداد زیاد یافت می شوند. تنوع میکروارگانیسم ها در خاک از محلی به محل دیگر و از موقعیتی به موقعیت دیگر متفاوت است و در واقع تنوع میکروارگانیسم ها به رطوبت، حرارت، pH ، اکسیژن، مواد آلی و معدنی خاک بستگی دارد. بنابراین روشهای میکروبیولوژیکی که جهت آنالیز خاک به کار میروند متفاوت می باشند و نمی شود یک روش آزمایشگاهی پیاده کرد که همه ارگانیسم ها شناسایی کند، چون تنها یک
شیوه کشت آزمایشگاهی نمیتواند همه نیازهای فیزیکی و تغذیهای انواع مختلف میکروارگانیسمهای خاک را تأمین کند. خاک از قسمتهای مختلفی تشکیل شده است که از جمله قسمتهای خاک، قسمت جامد آن شامل ذرات شن و ماسه است.

قسمت دوم خاک، کلوئیدی و شامل ترکیبات آلی و آب، قسمت سوم آن مایع و شامل آب و مواد معدنی، قسمت چهارم، گازی که شامل فضای بین ذرات شن و ماسه، قسمت پنجم شامل موجودات میکروسکوپی است و قسمت ششم شامل موجودات ماکروسکوپی و قسمت هفتم نیز شامل ریشه و اعضای زیر زمینی گیاهان است. میکروارگانیسم هایی موجود خاک ترکیبات آلی موجود در لاشه حیوانات و گیاهان را تجزیه
و طی عمل تخمیر یا تنفس و یا فساد میکروبی ترکیبات آلی را به مواد معدنی مورد نیاز برای گیاهان تبدیل کرده و از این طریق نیاز گیاهان به مواد معدنی را برآورده می سازند.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.