جزوه کارگاه آمار زیستی فصل پنجم نرم افزار آماری SPSS
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر pdf جزوه کارگاه آمار زیستی فصل پنجم نرم افزار آماری SPSS دکتر مسعود یارمحمدی می باشد. این فایل شامل ۶۲ صفحه جزوه تایپ شده بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه کارگاه آمار زیستی فصل پنجم نرم افزار آماری SPSS
مقدمه
SPSS برنامه جامعی برای تحلیل دادهها می باشد. SPSS می تواند دادهها را تقریباً از هر نوعی در نظرگرفته
و آنها را برای تولید گزارشات جدول دار، نمودارهای مختلف توصیفی و تجزیه و تحلیل آماری به کار گیرد.
منوهای ساده و انتخاب هایی که از طریق جعبه های محاوره انجام می گیرند.
این امکان را فراهم می سازد که بدون نوشتن حتی SPSS یک خط دستور، تحلیلهای پیچیده ای برروی داده ها انجام گیرد. در این کتاب از نرم افزار آماری ۱۳ استفاده می کنیم.
نحوه ورود داده ها
برای وارد کردن داده های جدید یا خواندن فایل داده های ذخیره شده از پنجره SPSS Data Editor استفاده می کنیم.
نرم افزار spss اولین بار در سال ۱۹۸۴ (حدود ۵۴ سال پیش) به عنوان یک سیستم تحلیل آماری تحت محیط Dos توسط شرکت SPSS تولید شد. سپس در سال ۱۹۹۲ نسخه تحت ویندوز آن طراحی گردید. این نرمافزار در ابتدا جهت کاربرد در دانشگاه استانفورد شیکاگو طراحی شده بود ولی بعدها در پژوهشهای بسیار زیادی در زمینههای موضوعی متعدد از جمله بازاریابی، علوم بهداشتی، مسائل مالی شرکتها، تعلیم و تربیت و … به کار گرفته شد.
طراحان این نرمافزار یعنی نای (Nie)، هول (Hull) و بنت (Bent) با تخصصهای متفاوت این نرم افزار را بر پایه استفاده در عملیات آماری طراحی نمودند تا دادههای خام را به اطلاعات پردازش شده و مناسب برای تصمیمگیری تبدیل نمایند. بعدها این نرمافزار به یک نرمافزار بینالمللی تبدیل شد و طراحان آن فهمیدند که طرح آنها چیزی بیش از یک روش مفید برای تجزیه و تحلیل داده است و در واقع این نرمافزار یک محصول پویا و ماندنی است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.