قابل توجه کاربران گرامی: فایلی که ملاحظه می فرمایید pdf جزوه و نکات استاندارد های کنترل عفونت به صورت اسلاید که شامل ۸۴ صفحه مطالب با ارزش با فرمت اصلی pdf بسیار دقیق و خوانا می باشد. شما می توانید این جزوه مفید و جامع را با بهترین کیفیت و کمترین قیمت از سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید. گروه علمی مهرفایل مفتخر است که شما وب سایت مهرفایل را جهت تهیه جزوه و نکات استاندارد های کنترل عفونت انتخاب نموده اید.
نکات استاندارد های کنترل عفونت
مشاهده بخشی از مطالب متن فایل:
عفونت محل جراحی:
ترشح چرکی از محل برش جراحی
جداسازی ارگانیسم از مایع یا بافت محل برش
وجود علائم: حساسیت و ورم موضعی گرمی ،دردناکی، قرمزی و تب
عفونت سطحی برش جراحی اولیه یا ثانویه:
عفونت طی ۳۰ روز از عمل اتفاق بیفتد و عفونت پوست و زیرجلد
ترشح چرکی از سطح برش جراحی
کشت مثبت از بافت یا مایعی که به طریقه ی آسپتیک از محل برش سطحی گرفته شده
برش سطحی توسط جراح باز گردد و بیمار برخی از این موارد را داشته
باشد: تب، درد یا تندرنس موضعی، تورم موضعی، قرمزی یا گرمی
تشخیص عفونت برش سطحی جراحی توسط پزشک معالج، یا جراح
عفونت عمقی جراحی اولیه یا ثانویه:
بسته به نوع عمل، عفونت طی ۳۰ یا ۹۰ روز از تاریخ عمل اتفاق بیفتد و بافت
نرم عمق برش جراحی )مثلا فاسیا و لایه عضلانی( درگیر باشد :
ترشح چرکی از عمق برش جراحی
عمق برش خودبخود باز شود و یا توسط جراح باز گردد، و بیمار برخی از این
موارد را داشته باشد: تب، درد یا تندرنس موضعی
آبسه یا سایر شواهد عفونت عمق برش جراحی در معاینه مستقیم ، در حین
عمل، یا هیستوپاتولوژی، و یا تصویربرداری
عوامل مستعد کننده بیمار به عفونت محل عمل
اقامت طولانی در بیمارستان قبل از عمل
کلونیزاسیون باکتری در مخاط بیمار قبل از عمل
تزریق خون و فرآورده های خونی در حین عمل
مصرف استروییدها سوء تغذیه
ابتلاء به دیابت
سیگار کشیدن
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.