دانلود فایل پاورپوینت ساختار قندها
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر پاورپوینت ساختار قندها می باشد. این فایل شامل ۶۲ اسلاید قابل ویرایش بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
دانلود فایل پاورپوینت ساختار قندها
دستاوردها
بعد از مطالعه این بخش شما مطالب زیر راباید فرا گیرید:
- ۱-تعریف کربوهیدرات
- ۲- شناسایی انواع کربوهیدرات ها
- ۳- اهمیت کربوهیدراتها
- ۴-تفاوت بین انواع ایزومرهای مونوساکاریدها
- ۵-اشنایی با سایر ملکول های حاوی کربوهیدرات ها
- ۶-اسامی متفاوت، نقش ها، تعاریف، ساختارها و دسته بندی قندها ، منوساکاریدها، دی ساکاریدها و پلی ساکاریدها
قندها و اهمیت آنها:
- ۱- انرژی نورانی از طریق فتوسنتز در قندها ذخیره می شود
- ۲-فراوان ترین ملکولهای آلی در طبیعت هستند
- ۳- پیش ساز متابولیکی سایر بیو ملکولها هستند
- ۴- نقطه ثقل متابولیسم در گیاهان و جانوران هستند
- ۵- جز مهم ساختمانی در گیاهان ( سلولز –پکتین) و در حیوانات (هیالورونیک اسید –کیتین ) و در سلولهای باکتریایی (مورین) هستند
- ۶- تامین سوخت در حیوانات که یک بخش مهمی از کالری را بعهده دارند
- ۷- در میانکنش سلول- سلول نقش دارند
- ۸- در چسبندگی سلول نقش دارند ( هیالورونیک اسید)
- ۹-تامین کننده ذخیره انرژی (گلیکوژن-نشاسته- اینولین) می باشند
- ۱۰- در پاسخهای ایمنی و بعنوان تعیین کننده های آنتی ژنی ویا در ساختار آنتی بادیها نقش مهمی دارند
- ۱۱- در پیری پروتئین نقش مهمی دارند( از طریق گلیکوزیلاسیون غیر آنزیماتیک آنها)
- ۱۲-تعیین کننده سن سلول در تمام سلولها و در برخی از پروتئینها (از طریق آسیالوگلای کو پروتئینها چون هرچه میزان اسید سیالیک بیشتر باشد سلول زنده تر و طول عمر بیشتر دارد) هستند.
اسامی مختلف قندها:
- ۱- کربوهیدرات: [ Cn(H2O) n] نسبت یکسان تعداد اتم کربن و ملکول آب
استثنانات:
- الف-برخی از قندها این فرمول را ندارند ( دزوکسی ریبوز، فروکتوز)
- ب – موادی هستند که قند نیستند ولی این فرمول را دارند مانند فرم آلدئید ]( [C(H2O یا اسید لاکتیک [C3(H2O)3]
- ۲- گلوسید ( گلوکز در یونانی =شیرین)
- ۳ – ساکارید ( ساکارون در یونانی= قند)
استثنائات:
- الف- قندهایی که شیرین نیستند ( سلولز)
- ب- مواد شیرینی که قند نیستند ( گلیسرول ، آسپارتام و مولینین)
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.