دانلود پاورپوینت نقش پروتئین و اسیدهای آمینه ایده‌آل در تغذیه طیور

دانلود پاورپوینت نقش پروتئین و اسیدهای آمینه ایده‌آل در تغذیه طیور
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1006KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
14 بازدید
11,000 تومان 9,700 تومان٪12 تخفیف

قابل توجه کاربران گرامی: فایلی که ملاحظه می فرمایید پاورپوینت (powerpoint) نقش پروتئین و اسیدهای آمینه ایده‌آل در تغذیه طیور که شامل ۳۵ اسلاید با فرمت اصلی ppt با قابلیت ویرایش می باشد. شما می توانید این پاورپوینت مفید و جامع را با بهترین کیفیت و کمترین قیمت از سایت مهر فایل خریداری و دانلود نمایید. گروه علمی مهرفایل مفتخر است که شما وب سایت مهرفایل را جهت تهیه پاورپوینت نقش پروتئین و اسیدهای آمینه ایده‌آل در تغذیه طیور انتخاب نموده اید.

دانلود پاورپوینت نقش پروتئین و اسیدهای آمینه ایده‌آل در تغذیه طیور

بخشی از متن اسلایدها:

تقسیم بندی اسید آمینه ها از نظر تغذیه طیور

اسیدهاى آمینه ضرورى (Essential amino acids) شامل : آرژنین، لیزین، هیستیدین، لوسین،

ایزولوسین، والین، متیونین، ترئونین، تریپتوفان، فنیل آلانین

… غیر ضرورى (Non-essential amino acids) شامل: آلانین، اسید آسپارتیک، آسپارژین ، اسید گلوتامیک، هیدروکسى پرولین، گلیسین، سرین و پرولین

اسیدهاى آمینه نیمه ضرورى شامل: تیروزین که از فنیل آلانین ساخته می شود و سیستئین از متیونین و هیدروکسى لیزین از لیزین ساخته می شوند.

اسیدهای آمینه ضروری شرطی (Conditionally essential amino acids): اسیدهای آمینه پرولین، گلایسین و سرین

برای رسیدن به ماکزیمم نرخ رشد تحت شرایطی ضروری می شوند.

طیور گوشتی ذاتاً نیازی به پروتئین خام ندارند، بلکه آنها به میزان دقیق و متعادلی از تک تک اسیدهای آمینه نیازمندند.

امروزه سعی می شود جیره را بر اساس اسیدهای آمینه قابل هضم تهیه نمود زیرا که به نظر می رسد

اسیدهای آمینه قابل هضم در خوراک به عنوان بخش قابل دسترس پروتئین برای تأمین احتیاجات نگهداری و تولید می‌باشند (مهری و همکاران ۱۳۹۱).

اسیدهای آمینه ضروری:

افزایش نسبت اسیدهای آمینه ضروری به غیرضروری در جیره باعث افزایش پروتئین لاشه و کاهش چربی لاشه طیور می‌گردد (Nasr and Kheiri, 2012).

با کاهش میزان لیزین جیره به طور فاحشی میزان پروتئین در عضلات به ویژه عضلات سینه کاهش پیدا می‌کند.

افزودن اسید آمینه ­های مصنوعی از قبیل لیزین و متیونین در سطوح بالا به جیره غذایی باعث تجمع آنها در پلاسما می‌شود

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.