فایل جزوه بیوشیمی (مطالب پایانی کربوهیدراتها)
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر pdf جزوه بیوشیمی (مطالب پایانی کربوهیدراتها) استاد نوروزی می باشد. این فایل شامل ۸ صفحه جزوه بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرار داده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
فایل جزوه بیوشیمی (مطالب پایانی کربوهیدراتها)
موکو پلی ساکارید ها
گگ ها نوعی از موکو پلی ساکارید ها هستند و از واحد های دی ساکاریدی تشکیل می شوند. بر اساس واحد های دی ساکاریدی به ۴ دسته تقسیم میشوند: ۱- هپارین/هپاران سولفات ۲-کندرویتین سولفات و درماتان سولفات ۳- کراتان سولفات ۴-هیالورونوئیک اسید
گگ ها بار منفی دارند پس بسیار قطبی هستند و آب و کاتیون ها را جذب می کنند. در بدن برای روغن کاری یا برای جذب شوک یا ضربه استفاده می شوند.
بیماری های موکو پلی ساکاریدوز: اختلالات ناشی از تجمع غیر طبیعی گلیکوزآمینوگلیکان ها این تجمع به علت کمبود یا نقص آنزیمی اتفاق می افتد (آنزیم ها تخریب کنندهء گگ ها به درستی کار نمی کند تا توازن میزان انها حفظ شود).
نشانه ها: ویژگی خاص در صورت، لب ضخیم، بینی صاف، قد کوتاه، کم شنوایی یا ناشنوایی، رشد سایز و توسعه غیرطبیعی استخوان عقب ماندگی در رشد ذهنی قلب و کبد و طحال بزرگ بیماری قلبی و تنفسی هم دارند. این بیماری ارثی و دارای هفت نوع است قند ها در خون بافت پیوندی و سلول ها تجمع می یابد و ایجاد مشکل می کند.
سولفات ها عامل قطبی شدن شدید هستند (روی بعضی گگ ها هستند) هم کاتیون را جذب می کنند و هم باعث اسمز می شوند و آب را به سمت خود می کشند.
اسید هیالورونیک یک روان کننده است که در ماتریکس خارج سلولی و تاندونها موجود است و در مایع درون کرهء چشم باعث ثبات ساختاری میشود..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.