پاورپوینت ایمنی زیستی تجزیه و تحلیل مخاطرات احتمالی سلامت غذایی محصولات تراریخته

 پاورپوینت ایمنی زیستی تجزیه و تحلیل مخاطرات احتمالی سلامت غذایی محصولات تراریخته
نوع فایل
ppt
حجم فایل
851KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
672 بازدید
9,000 تومان 7,000 تومان٪22 تخفیف

 پاورپوینت ایمنی زیستی (Biosafety) تجزیه و تحلیل مخاطرات احتمالی سلامت غذایی محصولات تراریخته

دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر  پاورپوینت ایمنی زیستی (Biosafety) تجزیه و تحلیل مخاطرات احتمالی سلامت غذایی محصولات تراریخته می باشد. این فایل شامل ۳۶ اسلاید بسیار مفید و ارزنده و قابل ویرایش می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.

 پاورپوینت ایمنی زیستی (Biosafety) تجزیه و تحلیل مخاطرات احتمالی سلامت غذایی محصولات تراریخته

تجزیه تحلیل مخاطرات احتمالی محصولات تراریخته بطور کلی شامل:

ارزیابی مخاطرات احتمالی

مدیریت مخاطرات احتمالی و اطلاع رسانی و ارتباطات مخاطرات احتمالی

استراتژی‌های ارزیابی سلامت غذایی محصولات تراریخته

ارزیابی رایانه‌ای رابطه ساختمان مولکول با عملکرد، جهت پیش بینی و حساسیت‌زایی

روش‌های درون شیشه

آزمون‌های جانوری

مهم ترین نگرانی‌ها در تولید و توسعه فراورده‌های تراریخته عبارتند از:

سمیت ذاتی ژن‌های جدید و فرآورده‌های آنها

امکان بیان پروتئین‌های آنتی ژنیک جدید و یا تغییر در پروتئین‌های حساسیت‌زای موجود و امکان پیدایش ویژگی‌هایی که در ابتدا مورد نظر یا قابل پیش‌بینی نبوده است.

اطلاعات موجود در زمینه فرآوری ژن پروتئین‌ها و متابولیت‌های نوترکیب

بطور کلی DNAهای نوترکیب وارد شده به گیاهان معمولا در داخل گیاه به صورت پروتئین ترجمه می‌شوند و خصوصیت جدیدی را به گیاه بالغ می دهد.

البته موارد خاصی مانند توالی‌های آنتی‌سنس یا … نیز وجود دارند.

اطلاعات مربوط به پروتئین نوترکیب بیان شده در گیاه باید به خوبی ارائه شود.

این اطلاعات شامل تعیین ویژگی‌های پروتئین‌ها یا متابولیت‌ها، تعیین مقدار پروتئین نوترکیب و ارزیابی سمیت می‌باشد.

ارزیابی سمیت

آزمون سمیت پروتئین‌ها و متابولیت‌های نوترکیب معرفی شده باید مورد به مورد انجام شود.

اطلاع از سازوکار سمیت ماده جدید به برنامه‌های آزمون سم‌شناسی کمک می‌کند اما گاهی اوقات که عملکرد ماده اصلی یا مشابه آن بررسی شده و سابقه مصرف سالم آن وجود دارد نیازی به مطالعات سم‌شناسی نیست.

tارزیابی سمیت باید به بررسی میزان شباهت ردیف اسید آمینه ای پروتئین جدید و پروتئین‌های سمی شناخته شده و ضد تغذیه ای (لاکتین و بازدارنده پروتئیناز) اختصاص یابد.

همچنین پایداری پروتئین جدید نسبت به گرما، فرآوری و تجزیه در روده و معده بررسی شود. در صورتی که پروتئین جدید مشابه با پروتئین‌هایی که سابقه مصرف سالم دارند، نباشد ممکن است مطالعات سم شناسی از طریق خوراندن به حیوان نیاز باشد.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.