فایل پاورپوینت استفاده از دان پلت در پرورش طیور (محاسن و مخاطرات)

فایل پاورپوینت استفاده از دان پلت در پرورش طیور (محاسن و مخاطرات)
نوع فایل
ppt
حجم فایل
3MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
551 بازدید
8,000 تومان 6,800 تومان٪15 تخفیف

فایل پاورپوینت استفاده از دان پلت در پرورش طیور (محاسن و مخاطرات)

دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر پاورپوینت استفاده از دان پلت در پرورش طیور (محاسن و مخاطرات) می باشد. این فایل شامل ۱۸ اسلاید قابل ویرایش بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.

فایل پاورپوینت استفاده از دان پلت در پرورش طیور (محاسن و مخاطرات)

اسلاید ۱: استفاده از دان پلت در پرورش طیور (محاسن و مخاطرات)بخش اول: عوامل موثر بر ماندگاری و ثبات ویتامینها شرکت چینه ابوالفضل جعفری۱۱اسفند۱۳۸۸

۲: با بهبود ژنتیکی طیور و کاهش دوره پرورش اهمیت و تاثیر دان بر روند رشد و سلامت گله افزایش یافته است. این موضوع در چند روز اول پس از هچ از اهمیت بیشتری برخوردار است.

اسلاید ۳: چند روز اول دوره پرورش:هضم و جذب کربوهیدراتها ،چربی ها وآمینواسیدها به خوبی انجام نمیشود.

توسعه پانکراس ،کبد و روده کوچک بلافاصله پس از هچ آغاز و روند آن تحت الشعاع تغذیه اولیه است.

 گاسترواینتستینال سیستم و ترشح موکوس معده به کیفیت و زمان اولین تغذیه پس از هچ بستگی دارد←ظرفیت هضم یتوسعه سیستم ایمنی یکنواختی گله وزن نهایی

اسلاید ۴: فرآیند تولید دان شامل موارد زیر میباشد:تامین وحمل و نقل مواد اولیه فرمولاسیون بچینگآسیاب میکس فرایند حرارتی بسته بندی ارسال

۵: فرایندهای حرارتی خوراک: پلت کاندیشنیگاک سپندینگاک سترودینگ

اسلاید ۶: عوامل موثر بر کیفیت دان:

 ۷: فرایند پلت سازی: افزایش رطوبت تا ۱۸ درصداعمال حرارت ۷۰ تا ۱۱۰ درجه سانتیگرادمدت عمل آوری

۲۰ ثانیه تا ۲۰ دقیقهشوک حرارتی و اعمال فشار حین عبور از دای و شکل گرفتن خوراکخشک کردن و خنک کردنکرامبلینگ و دانه بندی (در صورت تولید دان بصورت کرامبل)

اسلاید ۸: فواید فرآیند پلت سازی:کاهش بار میکروبیکاهش بازدارنده های تغذیه ایبهبود ارزش غذایی نشاسته ،

پروتئین وفیبر دانبهبود کیفیت فیزیکی افزایش خوش خوراکی حذف تغذیه انتخابی

کاهش پرت خوراک بهبود FCR و سرعت رشد حذف جداشدن مواد غذایی از یکدیگر(دمیکس)کاهش زمان

وانرژی مصرفی جهت تغذیهافزایش یکنواختی گلهکاهش نسبت وزنی دستگاه گوارش به وزن بدن و بهبود ضریب لاشه تغذیه روی بستر.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.