دانلود پاورپوینت بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم در جیره طیور
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر پاورپوینت بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک ها در جیره طیور می باشد. این فایل شامل ۲۵ اسلاید قابل ویرایش بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
دانلود پاورپوینت بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم در جیره طیور
پروبیوتیک ها(میکرواگانیسم):
تعریف و تاریخچه:
- پروبیوتیک کلمه یونانی بمعنای برای زندگی
 - پروبیوتیک: مواد زیست یار
 - آنتی بیوتیک: مواد پادزیست
 - فولر(۱۹۹۹)
 - سومریان (۲۵۰۰ق.م)
 - امریکا(۱۹۲۰)
 - تنها خصوصیت مشکل آفرین: ماهیت زنده پروبیوتیک هاست
 
ترکیب و اجزای فراورده های پروبیوتیکی:
- از لحاظ نوع میکروبی موثر: باکتریِِائی ،مخمری، قارچی
 - باکتریائی:
 - (Max) باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک نظیر: لاکتوباسیل ها، استرپتوکوک ها، بیفیدوباکترها.
 - سایر: پدیوکوکوس، پرپیونی باکتریدیوم، لوکونوستوک و باسیلوس (سوبتیلیس، لیشن فرمیس، بوتوئی و….
 - مخمرها :
 - سارکارومیس سروزیه، سارکارومیس بولاردی، کاندیداینتولایس.
 
قارچ ها:
آسپرژیلوس اریزا و آسپرژیلوس نیگرا.
پروبیوتیک ها ممکن است حاوی ۱ تا ۹ میکرورگانسیم باشد.
به شکل: پودر،قرص، کپسول، گرانول و یا خمیر بکار می روند.
می توانند بصورت مستقیم از طریق دهان و همراه با آب و غذا مصرف شوند.
خصوصیت یک پروبیوتیک ایده آل:
- .۱زنده و پایدار باشد.
 - .۲بیماری زا و سمی نباشد.
 - .۳میکروارگانیسم تشکیل دهنده، گرم+ و از سویه مشخص باشد.
 - .۴قدرت زنده ماندن بالا داشته باشد.
 - .۵قدرت تشکیل کلونی و زنده ماندن در شرایط روده را داشته باشد.
 - .۶حداقل دارای ۱۰۹×۳ واحد تشکیل دهنده کلونی(cfa)
 - ۷.قابلیت تکثیر و تولید در مقیاس صنعتی را دارا باشد.
 - ۸.مقاوم بودن در مقابل مواد مترشحه و دفع شده از E.coli
 - ۹.هنگام ذخیره سازی و انبار در شرایط مزرعه پیدار باشد.
 - ۱۰.توانائی تحریک سیستم ایمنی بدن را داشته باشد.
 - ۱۱.توانائی تولید آنزیم های موثر بر هضم مواد غذائی.
 - ۱۲.توانائی رقابت با میکروبهای بیماریزا در روده بر سر تصاحب جایگاه و مواد غذائی مورد نیاز.
 
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
 - همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
 - ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
 - در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
 
  مهرفایل | انواع تحقیق مقاله کتاب و جزوه و پاورپوینت های آماده  
 
 
 
 