جزوه درس تنظیمات سقف عرشه فولادی در ETABS
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر pdf جزوه درس تنظیمات سقف عرشه فولادی در ETABS تنش مجاز و حالت حدی می باشد. این فایل شامل ۱۳ صفحه جزوه بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه درس تنظیمات سقف عرشه فولادی در ETABS
سقفهای عرشه فولادی سقفهایی هستند که با استفاده از دو عنصر ورقهای فولادی گالوانیزه ذوزنقهای شکل تحتانی و برش گیرها که در این نوع سقفها مورد استفاده قرار میگیرد از سایر سقفها متمایز میشود و البته با استفاده از آرماتوربندی و بتن ریزی بر روی این ورق فولادی، این نوع سقف اجرا میشود. از بخشهای اصلی سقفهای کامپوزیت عرشه فولادی باید به تیرهای فرعی مورد نیاز در بین تیرهای اصلی سازه اشاره نمود. ارتفاع عرشههای فولادی بایستی بین ۵ تا ۷٫۵ سانتیمتر باشد.
عرشه فولادی از متداول ترین و بهترین سقف ها برای سازه های فولادی می باشد. طراحی سیستم سقف عرشه فولادی در نرم افزار ایتبس, همواره از دغدغه های دانشجویان و مهندسین جوان بوده است.
سقفهای عرشه فولادی که در طراحی از انواع تیرهای مرکب به حساب میآیند به دلیل ویژگیهایی که دارند در سازههای ساختمانی بلند مرتبه به ویژه از نوع اسکلت فولادی کاربرد گستردهای پیدا کردهاند.
در طراحی سازهای عرشه فولادی در نرمافزار ETABS بایستی تنظیمات خاصی را انجام داد.
نکات
درسقف عرشه فولادی تیرهای فرعی را به صورت کامپوزیت طراحی میکنیم و سعی شود تیر فرعی در دهانه کوچکتر قرار گیرد.زیرا طول زیاد باعث لرزه می شود میتوان کلیه تیرهای که در راستای تیر فرعی قرار دارند را کامپوزیت طراحی کنیم. حداکثر طول دهانه تیر فرعی سعی شود از ۲.۶ بیشتر نشود زیرا باعث لرزه در سقف می شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.