فایل جزوه بیماریهای شایع آزمایشگاه
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر pdf جزوه بیماریهای شایع آزمایشگاه می باشد. این فایل شامل ۱۰ صفحه جزوه بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرار داده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
فایل جزوه بیماریهای شایع آزمایشگاه
توجه: توضیح زیر خارج از متن جزوه می باشد:
قند خون (به انگلیسی: Blood Glucose Level)، اندازه گلوکز موجود در خون انسان یا حیوان است. بدن انسان قادر است تا از طریق عمل هموستاز میزان قند خون را کنترل کند.
یکای قند خون در استاندارد جهانی اندازهگیری، غلظت مولی است که به صورت میلیمول بر لیتر گزارش میشود و در ایالات متحده آمریکا با مقیاس جرمی که میلیگرم بر دسی لیتر است ارائه میگردد.
کاهش قند خون از استاندارد متعارف (بسته به جنسیت و سن متفاوت است)، باعث بروز بیماری هیپوگلیسمی (هایپوگلیسمی) میگردد. افزایش قند خون از استاندارد متعارف نیز باعث بیماری هیپرگلیسمی (هایپرگلیسمی) میگردد که نوع حاد آن، دیابت نامیده میشود.
قند خون ناشتای طبیعی برای یک فرد طبیعی غیر دیابتی در حدود ۷۰ تا ۱۰۰ میلیگرم در دسی لیتر است. (۳/۹ تا ۵/۵ میلیمول بر لیتر)
مقادیر قند خون مطلوب برای افراد مبتلا به دیابت به شرح زیر میباشد:
قند خون ناشتا: ۷۰ تا ۱۳۰ میلیگرم در دسی لیتر (۳/۹ تا ۷/۲ میلیمول بر لیتر)
خون پس از وعده غذایی: کمتر از ۱۸۰ میلیگرم در دسی لیتر (۱۰ میلیمول بر لیتر)
قند خون ۲ ساعت پس از صرف غذا: کمتر از ۱۴۰ میلیگرم در دسی لیتر (۷/۸ میلیمول بر لیتر)
قند خون ۲ ساعت بعد از صرف غذا در فرد عادی باید کمتر از ۱۲۰ میلیگرم در دسی لیتر (۶/۶ میلیمول بر لیتر) باشد، ولی هدف مطلوب در بیماران دیابتی این است که این قند خون به کمتر از ۱۴۰ میلیگرم در دسی لیتر برسد. (۷/۸ میلیمول بر لیتر)
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.