جزوه سازمانهای پولی و مالی بین المللی
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر pdf جزوه سازمانهای پولی و مالی بین المللی می باشد. این فایل شامل ۴۱ صفحه و شش فصل جزوه بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه سازمانهای پولی و مالی بین المللی
فهرست:
- ۱-فصل اول: صندوق بین المللی پول
- ۲-فصل دوم: نحوه ایجاد حق برداشت مخصوص
- ۳-فصل سوم: بانک بین المللی ترمیم و توسعه (بانک جهانی)
- ۴- فصل چهارم: موسسه بین المللی توسعه
- ۵-فصل پنجم: بانک تسویه بین المللی
- ۶-فصل ششم: سازمان همکاری های اقتصادی اکو
صندوق بین المللی پول یک سازمان اقتصادی جهانی است که در سال ۱۹۴۵ بر اساس موافقتنامه برتن وودز تأسیس شد و از سال ۱۹۴۷ به عنوان یک نهاد سازمان ملل آغاز به کار کرد. این اقدام اهداف مهمی چون بسط همکاری بین المللی در زمینه مسائل پولی و رفع محدودیت های ارزی ، تثبیت نرخ های ارز، و تسهیل کارکرد نظام پرداخت های چندجانبه بین کشورهای عضو را دنبال می کرد.
در سال ۱۹۸۸ صندوق دارای ۱۵۱ عضو بود. مفاد قرارداد صندوق از کشورهای عضو می خواست تا نرخ ارزی را رعایت کنند که نوسان های آن محدود به ۱+ درصد ارزش اسمی ارز باشد. این ارزش اسمی بر حسب دلار آمریکا تعیین شده بود که آن نیز رابطه ثابتی با طلا داشت .
در دسامبر سال ۱۹۷۱ میلادی کشورهای گروه ۱۰ ضمن اجلاس انستیتیوی اسمیتسونین واشنگتن بر سر ” ارزش های محوری ” جدیدی برای پول ها به توافق رسیدند تا از این راه به ۱۰ درصد ارزشگاهی دلار با ۲۵/۲ درصد نوسان مجاز دست یابند .هر کشور عضو ملزم به پرداخت سهمیه تعیین شده به صندوق به صورت ۲۵ درصد طلا و ۷۵ درصد پول رایج خود بود، و از آن پس سهمیه ها تاکنون چندین بار افزایش یافته اند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.