دانلود پاورپوینت معرفی بیماری بروسلوز یا تب مالت
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر پاورپوینت معرفی بیماری بروسلوز یا تب مالت می باشد. این فایل شامل ۶۶ اسلاید قابل ویرایش بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
دانلود پاورپوینت معرفی بیماری بروسلوز یا تب مالت
بروسلوز در انسان: عفونت های انسانی ناشی از باکتر یهای بروسلا همیشه بیش از موارد مبتلا با علائم بالینی می باشد. نسبت موارد بدون علامت به بالینی بروسلوز ممکن است ۸ به ۱ و یا بالاتر باشد.
پراکندگی بیماری در کشور در سال ۸۹:
– استان های با آلودگی بسیار بالا (میزان بروز ۴۱ – ۳۱ ) : آذربایجان شرقی، همدان، لرستان، مرکزی، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی و کرمانشاه.
– آلودگی بالا (میزان بروز ۳۰ – ۲۱ ) : خراسان رضوی، کردستان و زنجان.
– استان های با آلودگی متوسط (میزان بروز ۲۰ – ۱۱ ) : گلستان، ایلام، قزوین، چهارمحا ل وبختیاری، سمنان، اردبیل، کرمان، مازندران، خراسان شمالی، فارس و یزد.
– آلودگی پایین (میزان بروز ۱۰ – ۰) : خوزستان، کهگیلویه وبویراحمد، اصفهان، سیستان وبلوچستان، قم، گیلان، هرمزگان، تهران، البرز، بوشهر.
بیماری در تمامی سنین وجود دارد ولی نیروی فعال و کارآمد کشور بیشتر در معرض خطر این بیماری هستند.
– در هر دو جنس دیده می شود ولی با اختلاف کمی در جنس مذکر( ۴/ ۵۵ درصد) بیشتر از جنس مؤنث ( ۶/ ۴۴ درصد) دیده می شود.
– بیماری را نمی توان انحصاراً یک بیماری شغلی محسوب نمود
ولی شغل به عنوان یک عامل خطر در ابتلا به بیماری مطرح است بخصوص نزد خانم های خانه دار (خانم های خانه دار عمدتاً به عنوان دامدار و کشاورز دوشادوش همسرانشان در مناطق روستایی به فعالیت می پردازند)، دامداران و کشاورزان.
-بیماری در تمام فصول وجود دارد اما در فصل بهار و تابستان همزمان با فصل زایش و شیردهی دام ها بیشتر دیده می شود.
– بیماری در منطقه روستایی (۷۷ درصد) بیشتر از منطقه شهری ( ۲۳ درصد) می باشد که مرتبط با تماس با دام آلوده و استفاده از فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه در مناطق روستایی می باشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.