راهنمای مراقبت از بیماران مبتلا به ضربه به سر
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر pdf راهنمای مراقبت از بیماران مبتلا به ضربه به سر می باشد. این فایل شامل ۱۷ صفحه جزوه بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
راهنمای مراقبت از بیماران مبتلا به ضربه به سر
فهرست:
مقدمه
پاتوفیزیولوژی
آسیب دیدگی پوست سر
شکستگی جمجمه
تکان مغزی یا کانکاشن
کوفتگی مغزی یا کانتوژن
خونریزی داخل جمجمه ای
هماتوم اپیدورال
هماتوم ساب دورال
هماتوم و خونریزی داخل مغزی
اقدامات تشخیصی، درمانی و مراقبتی اولیه
فرآیند پرستاری در بیمار دارای آسیب به سر
تجارب پرستاران در مراقبت از بیماران دارای آسیب سر
منابع/ پیشنهادهایی برای بهبود/ تقدیر و تشکر
مقدمه:
آسیب دیدگی های سر دارای طبقه بندی وسیع و گسترده ای هستند که انواع آسیب دیدگی های سرجمجمه یا مغز را شامل می گردند. آسیب دیدگی های تروماتیک شدیدترین و جدی ترین حالت آسیب دیدگی های سر می باشرند. علل متداول آسیب دیدگی های تروماتیک مغزی عبارتند از تصادف با وسایل نقلیه موتوری، خشونت های منجر به ضرب و شتم و سقوط از بلندی. افراد سنین ۱۱ تا ۴۲ سال و مردان جاو گروه های پر خطر در زمینه آسیب دیدگی های مغزی ناشی از وارد آمدن ضربه به شمار می آیند. بهترین شیوه در رابطه با آسیب دیدگی های سر، پیشگیری از بروز این گونه آسیب هاست.
پاتوفیزیولوژی:
مغز مبتلا به آسیب های تروماتیک دچار تورم و خونریزی و در نتیجه افزایش حجم داخل مغزی می شود. از آنجایی که اتاقک سخت جمجمه اجازه نمی دهد محتویات مغز اتساع یابند، بنابراین فشار داخل جمجمه ای افزایش می یابد و این امر سبب کاهش جریان خون مغز می گردد و هیپوکسی ایسکمی مغزی، هرنی مغز، آسیب های غیر قابل بازگشت مغزی و مرگ مغزی را باعث می شود .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.