فایل خلاصه کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی همراه با سوالات کنکوری

فایل خلاصه کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی همراه با سوالات کنکوری
نوع فایل
pdf
حجم فایل
742KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
214 بازدید
10,000 تومان 8,000 تومان٪20 تخفیف
افزودن به سبد خرید

فایل خلاصه کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی همراه با سوالات کنکوری

دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر pdf خلاصه کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی همراه با سوالات کنکوری می باشد. این فایل شامل ۸۹ صفحه جزوه بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرار داده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.

فایل خلاصه کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی همراه با سوالات کنکوری

طبقه بندی باکتری ها و خصوصیات آنها
علم میکروبیولوژی در ابتدا توسط آنتون لیون هوک متولد گردید. اولین کسی که احتمالا به تاثیر میکروارگانیزم ها در فساد مواد غذایی اشاره کرد راهبی به نام کیرچر بود. اولین کسی که به اهمیت و تاثیر میکروارگانیسم ها در مواد غذایی پی برد ودر این زمینه تحقیق نمود ، پاستور بود.

باکتریها
با رنگ امیزی گرم باکتریها به دو گروه گرم مثبت و گرم منفی تقسیم می شوند: باکتری های گرم مثبت دارای لایه پپتیدوگلیکان بیشتری نسبت به گرم منفی هستند. اغلب باکتریهای گرم مثبت دارای اسید تایکوئیک و پروتئین در دیواره سلول خود بوده که نقش آنتی ژنی برای سلول دارند.

در باکتریهای گرم منفی لایه پپتیدوگلیکان توسط چند غشا پوشیده شده است. اولین غشا از جنس لیپوپروتئین بوده که از یک طرف به پپتیدوگلیکان و از سویی دیگر با غشای خارجی ارتباط دارد. غشای خارجی در باکتریهای گرم منفی نقش حفاظتی داشته و انتقال مواد را نیز کنترل می کند. سطح غشای خارجی از ملکولهای لیپوپلی ساکارید پوشیده شده که ازسه قسمت لیپید لیپید ،O پلی ساکارید مرکزی و پلی ساکارید ،A تشکیل می شود.لیپید Aخاصیت سمی داشته و همان اندوتوکسین می باشد.
آخرین قسمت سلول باکتریهای گرم منفی است که نقش ، O باشد. این سم فقط در باکتری های گرم منفی وجود دارد. پلی ساکارید معروف است.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.