فایل پاورپوینت فاکتورهای ضد تغذیه ای در تغذیه ی طیور

 فایل پاورپوینت فاکتورهای ضد تغذیه ای در تغذیه ی طیور
نوع فایل
ppt
حجم فایل
2MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
392 بازدید
10,000 تومان 8,000 تومان٪20 تخفیف

 فایل پاورپوینت فاکتورهای ضد تغذیه ای در تغذیه ی طیور

دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر پاورپوینت فاکتورهای ضد تغذیه ای در تغذیه ی طیور می باشد. این فایل شامل ۳۶ اسلاید قابل ویرایش بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.

 فایل پاورپوینت فاکتورهای ضد تغذیه ای در تغذیه ی طیور

در تغذیه حیوانات اهلی بیش از ۷۰ درصد هزینه های پرورش به بخش تغذیه مربوط می شود.

از طرفی نیز بخش اعظم خوراک دام و طیور را گیاهان و فرآورده های حاصل از آن ها تشکیل می دهند.

همچنین در بسیاری از گیاهان به طور طبیعی  ترکیبات ضد تغذیه ای و سموم مختلف وجود دارد.

که به هنگام مصرف توسط دام و طیور، می تواند مشکلات قابل توجهی را به وجود آورد.
حساسیت طیور در برابر ترکیبات ضد تغذیه ای به مراتب بیشتر و شدید تر از حیوانات نشخوار کننده است؛ چرا که حیوانات نشخوار کننده به مخزن بزرگی با توانایی سم زدایی، به نام شکمبه مجهز هستند.

عناصر ضد مغزی:

بازدارنده های پروتئینی :

  1. بازدارنده‌های پروتئاز
  2. لکتین‌ها
  3. تانن ها
  4. ساپونین ها
  5. دی پپتید های سمی
  6. اسید های آمینه ی سمی

بازدارنده ها در چربی :

  1. اسید اروسیک
  2. اسیدهای چرب سیکلو پروپن

بازدارنده ها درکربوهیدرات ها :

  1. پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای
  2. الیگو ساکارید ها (رافینوز ، استاکیوز )

بازدارنده‌های ویتامینه

بازدارنده‌های معدنی :

  1. کیلاتها (اسید فایتیک , اسید اکسالیک)
  2. گلوکوزینولاتها

۳.گوسیپول

ترکیبات فنولی  :

۱.اسید های فنولیک

  1. سیناپین
  2. فنول های فتودینامیک

بازدارنده های پروتئاز:

دو گروه ازپروتئین هایی که اثرات ضد تغذیه ای وسمی دارند، بازدارنده های پروتئاز( مثل بازدارنده تریپسین ) و لکتین ها می باشند. بازدارنده های پروتئاز فرآیند کنترل طبیعی ترشحات لوزالمعده را تغییر می دهند، در حالیکه لکتین ها سبب مرگ سلول های پوششی روده از طریق غیر فعال کردن ریبوزوم های آن ها و در نتیجه توقف ساخت پروتئین می شوند . بازدارنده های پروتئازو لکتین ها معمولا بوسیله حرارت تخریب می شوند.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.