دانلود جزوه نظریه اکسیداسیون کبدی (HOT)
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل pdf پاورپوینت جزوه نظریه اکسیداسیون کبدی (HOT) Hepatic Oxidation Theory می باشد. این فایل شامل ۳۰ صفحه مطالب بسیار ارزنده و مفید می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت مهر فایل خریداری و دانلود نمایید.
دانلود جزوه نظریه اکسیداسیون کبدی (HOT)
• مشکل:
در گاوهایی که در دوره انتقال هستند از یک طرف زایمان و احتیاجات غذایی بالا است و از طرف دیگر مصرف خوراک کاهش می یابد. مصرف خوراک با تداخل بسیاری از عوامل تحت کنترل است و پیش بینی مصرف خوراک پاشنه آشیل جیره نویسی است.
گاوی که از دوره انتقال وارد مرحله زایمان می شود مهمترین مشکل افزایش DMI است. که به دلایل هورمونی ، فیزیولوژیکی و متابولیکی افزایش DMI معمولا مقدور نیست به همین جهت ذخایر چربی با سرعت بیشتری شروع به تجزیه و منجر به تولید NEFA بیشتری می شود و خود NEFA به صورت متابولیک سرکوب کننده اشتها است.
• شواهد غیر قابل انکاری وجود دارد بیشتر در گونه های غیر نشخوار کننده که خوراک مصرفی توسط اکسیداسیون مواد مغذی کبد کنترل می شود.
• زمانی که گاو از مرحله خشکی به مرحله شیردهی می رود اکسیداسیون اسیدهای چرب را افزایش می دهد %۲۰
• ایا این به مفهوم این است که کبد به افزایش در ازاد سازی ذخایر چربی واکنش نشان می دهد یا اینکه فعالیت های متابولیکی کبد افزایش می یابد؟
• آیا کبد اکسیداسیون را با مصرف اسید چرب افزایش می دهد؟
با توجه به HOT ترکیبات مانند کروم، پروپیلن گلیکول یا نیاسین جهت سرکوب ، ازاد سازی NEFA باید استفاده شود.
• آیا این واقعا بهترین استراتژی است؟
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.