دانلود فایل پاورپوینت با موضوع گاسترو آنتریت

دانلود فایل پاورپوینت با موضوع گاسترو آنتریت
نوع فایل
ppt
حجم فایل
157KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
362 بازدید
9,000 تومان 7,800 تومان٪13 تخفیف

دانلود فایل پاورپوینت با موضوع گاسترو آنتریت

دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر پاورپوینت با موضوع گاسترو آنتریت می باشد. این فایل شامل ۳۶ اسلاید قایل ویرایش بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرار داده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.

دانلود فایل پاورپوینت با موضوع گاسترو آنتریت

دانلود پاورپوینت گاستروآنتریت جهت رشته ی پزشکی در قالب ۳۶ اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش قابل استفاده برای پرسنل بیمارستان ها ،اساتید، دانشجویان پزشکی، پرستاری ،مامایی، بهداشت،…

فهرست مطالب

  • تعریف
  • اسهال غیر التهابی
  • اسهال التهابی
  • اسهال نفوذی
  • نحوه برخورد با بیمار اسهالی
  • مدفوع خونی
  • اندیکاسیونهای درمان امپریکال کینولون
  • رژیم غذایی بیماران اسهالی
  • درمان شیگلوز
  • Ciprofloxacin
  • Norfloxacin
  • Ofloxacin
  • Cefixime
  • Ceftriaxon
  • ادامه درمان شیگلا
  • ادامه درمان آمیبیاز
  • آمیبیاز روده ای
  • و…

تعریف اسهال: در بالغین:

دفع سه بار یا بیشتر مدفوع شل یا آبکی در مدت ۲۴ ساعت

در شیر خواران: افزایش در  تعداد و آبکی بودن مدفوع بطوری که برای مادر با همیشه فرق داشته باشد.

انواع اسهال:

  • ۱- اسهال التهابی
  • ۲- اسهال غیر التهابی
  • ۳- اسهال نفوذی

گاستروآنتریت (به انگلیسی: Gastroenteritis) یا بیماری التهاب معده‌ای روده‌ای بیماری است دارای مشخصه‌های التهاب (“-itis”) در دستگاه معده ای روده‌ای که در برگیرندهٔ معده (“gastro”-) و رودهٔ کوچک (“entero”-) می‌باشد، و منجر به ترکیبی از اسهال، استفراغ، و درد شکمی و گرفتگی عضلات می‌شود. اگرچه این بیماری ربطی به آنفلوآنزا ندارد، اما گاهی آن را «آنفلوآنزای معده» و «آنفلوآنزای گاستریک» هم نامیده‌اند.

علت اکثر موارد در کودکان در مقیاسی جهانی روتاویروس است. در بزرگ‌سالان، نوروویروس و کاردیوویروس و کمپیلوباکتر رایج‌تر هستند. علت‌های کمتر رایج شامل سایر باکتری‌ها (یا سم آن‌ها) و انگل‌هاست. انتقال ممکن است به دلیل مصرف غذاهایی باشد که به‌نحوی نامناسب آماده شده‌اند، یا آب آلوده یا تماس نزدیک با افرادی که مبتلا به این بیماری هستند. همچنین در اثر خوردن دی کرومات این عارضه ایجاد می گردد.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.