دانلود پاورپوینت سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در شکمبه

دانلود پاورپوینت سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در شکمبه
نوع فایل
ppt
حجم فایل
752KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
379 بازدید
10,000 تومان 8,500 تومان٪15 تخفیف

دانلود پاورپوینت سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در شکمبه

دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر پاورپوینت سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در شکمبه می باشد. این فایل شامل ۵۷ اسلاید قابل ویرایش بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.

دانلود پاورپوینت سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در شکمبه

مدل های تغذیه ای پروتئین: ساختار مشابه برای تمامی مدل ها در N ورودی (پروتئین جیره ای، ازت باز گردشی و ازت آندوژنوس)

اسید آمینه های فراهمی برای دئودنوم از منشا :

  • پروتئین میکروبی سنتز شده
  • پروتئین جیره ای غیر قابل تجزیه
  • پروتئین آندوژنوس

پروتئین میکروبی:

در کل مقدار پروتئین میکروبی رسیده به روده کوچک بستگی به :

فراهمی ملکول های غذایی برای میکروب های شکمبه استفاده از این ملکول ها دارد.

فاکتورهای موثر بر تجزیه شکمبه ای پروتئین : PH شکمبه و سوبسترا

PH ابتیمم برای آنزیم های پروتئولیتیک شکمبه ای از ۵.۵ تا ۷

تجزیه پروتئین در انتهای پایینی PH کاهش می یابد (علت مستقیم و غیر مستقیم).

تحقیقات Cardozo و همکاران (۲۰۰۰ و ۲۰۰۲)، 2dual continious culture، مقایسه جیره های با علوفه بالا با کنسانتره بالا، PH در رینج ۴.۹ تا ۷

نتایج :

تجزیه پروتئین در هر دو جیره با کاهش PH کاهش یافت.

به رغم فعالیت پروتئولیتیک بالاتر در آمیلولایتیک ها در مقایسه با سلولایتیک ها، تجزیه پروتئین بدون توجه به PH در جیره با کنسانتره بالا کمتر بود، چرا؟؟؟

در کل اثرات ترکیبی PH و سوبسترا با تجزیه شکمبه ای پروتئین با جمعیت غالب میکروبی تفسیر می شود.

فاکتورهای موثر بر تجزیه شکمبه ای پروتئین : تقابلات غذایی

تجزیه پروتئین توسط آنزیم های پروتئولیتیک صورت می گیرد اما فعالیت آنزیم های دیگر؟؟؟

v Assoumani و همکاران (۱۹۹۲) ثابت کردند نشاسته با تجزیه پروتئین تداخل دارد.

در این تحقیقات افزودن آمیلاز تجزیه پروتئین را ۶ تا ۲۰ درصد افزایش داد.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.