فایل پاورپوینت تشخیص آزمایشگاهی بیماری سل
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر پاورپوینت تشخیص آزمایشگاهی بیماری سل می باشد. این فایل شامل ۲۲ اسلاید قایل ویرایش بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
فایل پاورپوینت تشخیص آزمایشگاهی بیماری سل
مقدمه:
سل یک بیماری عفونی مزمن است که در اثرباکتری مایکوباکتریوم توبرکلوزیس بوجود می آید. عامل این بیماری درسال ۱۸۸۲توسط رابرت کخ کشف گردید.
تاریخ بیماری سل را می توان باقدمت بشریت برابر دانست.به این بیماری طاعون سفید نیز اطلاق شده و در کتب غربی به این بیماری توبرکلوز (tuberculosis) و به اختصار TB اطلاق می -گردد. در حال حاضر حدود ۲میلیارد نفر آلوده به میکرب سل و ۲۰میلیون نفر مبتلا به بیماری سل هستند.
سازمان بهداشت جهانی تخمین می زند که بیش از نیمی از جمعیت جهان با مایکوباکتریوم توبرکلوزیس آلوده می گردند و سالیانه حدود ۳میلیون نفر یا بیشتر جان خود را از دست می دهند. از سال ۱۹۹۰ ،تعداد مبتلایان به سل افزایش یافته است که سالانه بین ۲۰هزار و ۳۰ هزار مورد جدید سل شناسایی می گردند.
علائم بیماری سل:
- تب
- سرفه پایدار بیش از دو هفته همراه باخلط و گاهی خلط خونی
- درد قفسه سینه
- تنگی نفس
- کاهش وزن
- بی اشتهایی
- بی حالی، خستگی و عرق شبانه
راه سرایت بیماری:
بیشترین راه انتقال از راه دستگاه تنفس است ،فرد بیمار به هنگام سرفه ،خنده و عطسه قطرات ریزی را در هوای اطراف منتشر می کند که به سرعت در هوا خشک شده و به صورت ذرات ریز حاوی باسیل تا چندین ساعت معلق می مانند و به آلوئول های ریه شخص سالم که هوای آلوده واجد قطرات را تنفس می کنند راه یافته و پس از استقرار و تکثیر ایجاد عفونت می کنند. افرادی که با بیماران سل ریوی درنواحی با تهویه نامناسب ارتباط دارند در خطر بالای آلودگی می باشند.بیمارانی که مایکوباکتریوم را دفع می کنند حدود ۲۹ درصد از تماس- های نزدیک شان را آلوده می سازند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.