پاورپوینت کلیات علم اقتصاد جمشید پژویان

 پاورپوینت کلیات علم اقتصاد جمشید پژویان
نوع فایل
PPT
حجم فایل
3MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
887 بازدید
13,000 تومان 11,000 تومان٪15 تخفیف

 پاورپوینت کلیات علم اقتصاد جمشید پژویان

دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل پاورپوینت خلاصه کتاب کلیات علم اقتصاد جمشید پژویان ،فرهادخداداد کاشی،و یگانه موسوی می باشد .این فایل شامل ۲۵۱ اسلاید قابل ویرایش بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد.برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.

 پاورپوینت کلیات علم اقتصاد جمشید پژویان

هدفهای فصل اول درس:

هدف این  درس  آشنا ساختن  دانشجویانبا مکانیزم، عملکردها و ساختهای اقتصادیو  نیز مطالعه نظریات و تئوریهای گوناگون اقتصادی است.

هدف کلی:هدف کلی  فصل  اول  آشنایی دانشجویان با شکل گیری علم اقتصاد  و  تفکر  اصلی  مکاتب اقتصادی است.
هدفهای رفتاری:

۱- آشنایی با چگونگی شکل گیری علم  اقتصاد و استقلال آن از سایر علوم. ۲-آشنایی با علل پیدایش مکاتب مختلف اقتصادی ۳- بیان تفکر و نظرات مکاتب مختلف اقتصادی

تعریف علم اقتصاد
۱-تعاریف اولیه: علم اقتصاد تا اواسط قرن هجدهم در مرحله ی ابتدایی بود. در آن زمان، علم اقتصاد ترکیبی از مباحث سیاسی، اخلاقی، فلسفه و منطق به شمار می رفت. فلاسفه یونان باستان یعنی افلاطون و ارسطو اعقتاد داشتند که علم اقتصاد به عنوان هنر مدیریت خانواده است.علم اقتصاد تا جایگاه «اقتصاد سیاسی» پیشرفته و هدف آن اداره ثروت ملل و کشورها به شمار می رفت.
۲- تعاریف کلاسیک ها: اسمیت که پدر علم اقتصاد لقب گرفته، موضوع علم اقتصاد را تحقیق در ماهیت و علل ثروت ملل تعریف می کند. او همزمان اقتصاد را «علم ثروت» می نامد.
۳- تعاریف نئوکلاسیک ها: آلفرد مارشال اقتصاددان و معمار مکتب نئوکلاسیک، علم اقتصاد را به طرف مطالعه رفتار انسان سوق داده و سعی نمود از این بُعد، تعریف جامع تری از علم اقتصاد، ارایه دهد بطور کلی می توان گفت که به نظر او، اقتصاد از یک طرف، مطالعه ثروت است و از طرف دیگر بخشی از مطالعه فعالیت های اقتصادی انسان بشمار می رود.
۴- تعریف جدید: براین اساس «علم اقتصاد، علمی است که رفتار بشر را به عنوان رابط بین نیازهای نامحدود و عوامل تولید کیماب که موارد استفاده متعددی نیز دارند، مطالعه می کند». علم اقتصاد در این تعریف به تخصیص منابع کمیاب بین استفاده های مختلف آنها مربوط می شود.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.