پاورپوینت کروماتوگرافی مایع HPLC
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر پاورپوینت کروماتوگرافی مایع HPLC می باشد. این فایل شامل ۱۴ اسلاید بسیار مفید و ارزنده و قابل ویرایش می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت کروماتوگرافی مایع HPLC
مقدمه کروماتوگرافی:
بدون شک مهمترین و پرکاربردترین روش برای جداسازی،شناسایی ، خالص سازی و مقدار سنجی اجزای یک ترکیب کروماتوگرافی است.
کروماتوگرافی لغتی یونانی به معنای رنگ نگاری است لغت کروماتوگرافی از دو بخش کروماتو به معنای رنگ و گرافی به معنای ترسیم می باشد و نشانه گر متد قدیمی تفکیک مواد بر اساس رنگ می باشد.
کروماتوگرافی به وسیله ی یک گیاه شناس روسی به نام میخاییل تسوت ، در اوایل قرن ۲۰ کشف شد. تسوت ازاین تکنیک برای جداسازی رنگدانه های مختلف گیاهی مانند: کلروفیل و گزانتوفیل استفاده کرد.
تقسیم بندی کروماتوگرافی:
کروماتوگرافی بر پایه یک مفهوم کلی دسته بندی می شود:
نوع فاز متحرک ، فاز ساکن و همچنین نوع تعادل ایجاد شده بین ۲ فاز شامل ۲ گروه کلی کروماتوگرافی کروماتوگرافی مایع فاز متحرک : مایع
کروماتوگرافی گازی فاز متحرک : گاز
الفاظ مورد استفاده در دستگاه HPLC
۱- فاز متحرک: فاز متحرک در HPLC حلال یا حلال هایی است که نمونه در پروسه پمپاژ در داخل آنها حل شده و به سمت ستون کروماتوگرافی حرکت میکند و در طول ستون کروماتوگرافی حرکت میکند و در این زمان، نمونه ها با فاز ساکن تعامل میکنند و جدا میشوند. این حلالها عموما قطبی هستند نظیر الکل و غیرقطبی نظیر هیدروکربن ها
۲- فاز ساکن: فاز ثابت دستگاه HPLC موادی در داخل ستون انباشته شده است و اجزای مایعی را که از آن میگذرد به طور انتخابی در سطح خود جذب میکند و آنها را جدا میکند.که جنس این مواد داخل ستون اغلب از جنس خاک دیاتومه میباشد.
۳-نمونه: ترکیبی است اغلب مایع ، که اجزای تشکیل دهنده جدا شده و مقادیر کیفی و کمی آن توسط دستگاه HPLC آنالیز میشود.
۴-زمان باز داری Retention Time : مدت زمانی است که نمونه در داخل ستون HPLC میماند تا شسته شده و به آشکارساز برسد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.