جزوه درس کنترل بهداشتی مواد غذایی
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر pdf جزوه درس کنترل بهداشتی مواد غذایی مهندس هوشمند می باشد. این فایل شامل ۶۲ صفحه جزوه بسیار مفید و ارزنده و قابل ویرایش می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه درس کنترل بهداشتی مواد غذایی
تعریف غذا و تغذیه
غذا به کلیه مواد خوردنی گفته می شود که موجود زنده از آن برای کسب انرژی، رشد و ترمیم و حفظ سلامتی استفاده می کند. بنابراین به استفاده موجود زنده از مواد غذایی برای کسب انرژی، رشد و ترمیم و
حفظ سلامتی، تغذیه گویند.
به کلیه عناصر و ترکیباتی هم که در مواد غذایی موجودند و برای تامین اهداف فوق در بدن بکار می روند مواد مغذی گویند. مانند: مواد قندی و نشاسته ای ( کربوهیدارت ها) ، پروتئین ها، چربی ها، ویتامین ها و
املاح. هر یک از مواد مغذی از نظر اعمال شیمیایی و فیزیولوژیکی بدن دارای اهمیت فراوانی هستند و نقش هر کدام در علوم مختلف بیوشیمی، فیزیولوژی و تغذیه مورد بررسی قرار می گیرد.
آشنایی با عوامل آلوده و فاسد کننده مواد غذایی
رعایت اصول و موازین بهداشتی یا انجام یک سری اعمال در کلیه مراحل تهیه و تولید، حمل و نقل، نگه داری، فروش و مصرف مواد غذایی در جهت کاهش دادن آلودگی های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی را تا
حدی که برای سلامتی انسان زیان آور نباشد بهداشت مواد غذایی گویند.
همان گونه که غذا و مواد مغذی موجود در آن برای بدن ما مفید و لازمند، برای سایر موجودات زنده نیز ضروریند و آماده بودن این مواد، زمینه فعالیت های حیاتی را برای آن ها فراهم می کند. بسیاری از این
موجودات با فعالیت های خود و مصرف این مواد، باعث تخریب و فساد مواد غذایی شده و آن ها را برای انسان غیر قابل مصرف می سازند. این اعمال از دو طریق صورت می گیرد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.