فایل جزوه بیوشیمی عملی آشنایی با تیتراسیون
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر pdf جزوه بیوشیمی عملی آشنایی با تیتراسیون می باشد. این فایل شامل ۱۷ صفحه جزوه بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرار داده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
فایل جزوه بیوشیمی عملی آشنایی با تیتراسیون
آشنایی با لوازم آزمایشگاهی و تیتراسیون:
رعایت قوانین در آزمایشگاه بیوشیمی:
۱ ) حضور به موقع در آزمایشگاه
۲ ) پوشیدن روپوش و بستن دکمه های آن
۳ ) داشتن یک قطعه عکس)در جلسه اول الزامی است
۴ ) پرهیز از شوخی کردن
۵ ) سالم و تمیز تحویل دادن وسایل
۶ ) مرتب بودن میزکار
۷ ) جلوگیری از آلوده کردن محلول ها
۸ ) پرهیز از خوردن و جویدن آدامس
۹ ) خودداری از چشیدن محلول ها
۱۰ ۱۰ ) استفاده از دستکش و ماسک در آزمایش هایی که نمونۀ مورد نظر، سرم یا ادرار می باشد
۱۱ ۱۱ ) برقراری نظم و آرامش
۱ – پیپت ) pipette : ) از پرکاربردترین لوازم لوازم آزمایشگاهی است. برای داشتن اندازۀ دقیقی از مایعات، در آزمایشگاه از آن استفاده می شود.
دو نوع هستند :
۱( پیپت مدرج : لولۀ شیشه ای صاف که یک انتهای آن نازک تر است.
– ویژگی ها:
۱ ) اندازه گیری بسیار دقیق از مایعات
۲ ) قابلیت برداشتن حجم های متفاوت ) از ml0.1 تا ml 10 )
-مورد اسفاده : جهت برداشتن و انتقال حجم دقیقی از مایعات
۲ ( پیپت حباب دار)پیپت حجمی( : از لوله ای صاف که در میانۀ آن یک حباب وجود دارد، تشکیل شده است.
– ویژگی ها: برداشتن تنها مقدار مشخصی براساس حجم مدرج شده روی آن و نه کمتر
نکته: برای پر کردن پیپت ها نباید از دهان استفاده کرد و باید از ابزار هایی مانند پوار و پرکن های پیپت بهره برد.
خط منیسک) meniscus : در هنگام مشاهده و قرائت حجم مایع، باید دید کاملا مستقیم و عمودی نسبت به مایع درون پیپت یا استوانۀ مدرج داشته باشیم.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.