پاورپوینت فصل سوم کتاب نظریه های روان درمانی پروچاسکا (درمانهای آدلری)

پاورپوینت فصل سوم کتاب نظریه های روان درمانی پروچاسکا (درمانهای آدلری)
نوع فایل
ppt
حجم فایل
209KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
852 بازدید
8,000 تومان 6,800 تومان٪15 تخفیف

پاورپوینت فصل سوم کتاب نظریه های روان درمانی پروچاسکا (درمانهای آدلری)

دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر پاورپوینت فصل سوم کتاب نظریه های روان درمانی پروچاسکا (درمانهای آدلری) می باشد. این فایل شامل ۳۹ اسلاید بسیار مفید و ارزنده و قابل ویرایش می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.

پاورپوینت فصل سوم کتاب نظریه های روان درمانی پروچاسکا (درمانهای آدلری)

دانشجویان و کاربران گرامی فایل حاضر برترین و جامع ترین فایل پاورپوینت فصل سوم کتاب نظریه های روان درمانی پروچاسکا درمانهای آدلری (آلفرد آدلر) است. این فایل درغالب فرمت ppt و شامل ۳۹ اسلاید زیبا سودمند و مفید و قابل ویرایش تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

نظریه شخصیت

تلاش برای برتری انگیزه اصلی شخصیت انسان است. برتر بودن لزوماً به معنی کسب افتخار اجتماعی، تسلط یا رهبری در جامعه نیست. تلاش برای برتری یعنی تلاش برای اداره کردن یک زندگی عالی و کاملتر، افراد برای زندگی هدف های خیالی می آفرینند و طوری عمل می‌کنند که گوئی هدف های شخصی آنها مقصود نهائی زندگی است.

این غایت نگری خیالی بیانگر آن است که شرایط تاریخی، رویدادهای روانی را تعیین نمی کنند، بلکه انتظارات فعلی درباره امکان کامل کردن زندگی آینده فرد می تواند آن را تعیین کند. هریک از ما، یک خودآرمانی می آفرینیم که بیانگر انسان کامل است و درجهت رسیدن به آن تلاش می کنیم.

احساسهای حقارت یا به شکل حقارت عضوی یا عقده حقارت می توانند ناشی از ضعف های روانی یا اجتماعی باشند که به صورت ذهنی احساس می شوند یا ازمعلولیت های واقعی بدن سرچشمه بگیرند. احساس حقارت خاصی که هرفرد تجربه می کند، می تواند بر سبک زندگی ای که او برای برتر شدن برمی گزیند، تأثیر بگذارد.

نظریه آسیب شناسی روانی

شخصیت های بیمارگون آنهائی هستند که نتوانسته اند به شیوه‌ای که ازلحاظ اجتماعی سازنده است به برتری برسند. این شخصیت ها از خانواده هائی بوجود می آیند که رقابت، بی توجهی، سلطه کشی، بهره کشی یا لوس کردن بر آنها حکم فرماست و تمام اینها، ازعلاقه اجتماعی جلوگیری می کنند.

کودکانی که ازعلاقه اجتماعی منع شده اند برای رسیدن به برتری یکی ازاین ۴ هدف خودخواهانه را انتخاب می کنند.محبت خواهی، قدرت طلبی، انتقام جوئی و اعتراف به نارسائی و شکست.

شخصیت های بیمارگون با ارتکاب اشتباهات اساسی، هدفهای ناسازگارانه می سازند.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.