جزوه مدالیته های تصویربرداری مفاصل استاد : دکتر آقا قزوینی رادیولوژی کارآموزی
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر pdf جزوه مدالیته های تصویربرداری مفاصل استاد : دکتر آقا قزوینی رادیولوژی کارآموزی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد. این فایل شامل ۱۰ صفحه جزوه بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه مدالیته های تصویربرداری مفاصل استاد : دکتر آقا قزوینی رادیولوژی کارآموزی
برای اپروچ به بیماریهای مفصلی از روشهای تصویربرداری زیر استفاده میکنیم:
1 ) عکس ساده ) conventional radiography (: در رادیولوژی موسکولواسکلتال، در تمام موارد باید رادیوگرافی ساده را به عنوان پایه ی کار انجام دهیم. حتی در مواردی که نیاز به MRI می باشد، بهتر است که بیمار عکس رادیوگرافی ساده را به عنوان base به همراه داشته باشد.
2 ) آرتروگرافی: روشی است که در گذشته بسیار انجام میشد اما امروزه با توجه به روتین شدن MR آرتروگرافی و MRI ، کم کم منسوخ شده است. در این روش پس از تزریق ماده ی کنتراست به درون مفصل، ضایعات مختلف را شناسایی میکردند.
3 ) سونوگرافی: همانند عکس ساده در اکثر مراکز در دسترس قرار دارد. گاهی اوقات برای آسپیراسیون مایع مفصلی میتوان از گاید سونوگرافی استفاده کرد.
4 ) Nuclear medicine studies : در موارد آرتریت تقریباً جایگاهی ندارد. در ادامهی جلسه راجع به این روش بیشتر بحث می شود.
5 ) CT : در ضایعات موسکولواسکلتال برای رویت ضایعات استخوانی بسیار مفید است. برای مثال در بیماری که مبتلا به ساکروایلئیت می باشد، برای مشاهده ی اروزیونها می توان از این روش استفاده کرد.
6 ) MRI : برای مشاهدهی نسج نرم بهترین روش تصویربرداری میباشد. برای مشاهدهی افیوژن مفصلی و تعیین گسترش عفونت از مفصل به جاهای دیگر نیز روش مناسبی است. همانند CT میتواند ضایعات استخوانی را شناسایی کند و تغییرات مغز استخوان در آن به خوبی قابل رویت است. نکتهی حائز اهمیت این است که MRI )همانند سایر روشها( باید در موارد خاص با عکس ساده مقایسه شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.