دانلود جزوه بهداشت مواد غذایی

دانلود جزوه بهداشت مواد غذایی
نوع فایل
pdf
حجم فایل
737KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
55 بازدید
9,000 تومان 7,900 تومان٪12 تخفیف

قابل توجه کاربران گرامی: فایلی که ملاحظه می فرمایید pdf جزوه بهداشت مواد غذایی است که شامل ۳۵ صفحه مطالب درسی با ارزش با فرمت اصلی pdf بسیار دقیق و خوانا می باشد. شما می توانید این جزوه مفید و جامع را با بهترین کیفیت و کمترین قیمت از سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید. گروه علمی مهرفایل مفتخر است که شما وب سایت مهرفایل را جهت تهیه جزوه بهداشت مواد غذایی انتخاب نموده اید.

دانلود جزوه بهداشت مواد غذایی

بخشی از متن جزوه:

اصول و روش های نگهداری مواد غذایی :

حرارات دادن :
حرارات زیاد ) بالاتراز ۵۲ درجه( باعث از بین رفتن میکروب ها و آنزیم ها می شود .

اگر میکروب های موجود در مواد غذایی را با حرارت دادن از بین ببریم و از ورود میکروب های جدید به آن
جلوگیری کنیم می توانیم ماده غذایی حرارت دیده را به مدت طولانی تری نگهداری کنیم زیرا میکروبها و آنزیم ها در حرارتهای

متفاوتی غیر فعال و یا از بین می رود . میکروبهای اسپوردار یا هاگ مقاومت زیادی حتی در مقابل نقطه جوش دارند

و برای از بین بردن آنها باید حرارت همراه با فشار استفاده کرد . متداول ترین روش پاستورریز اسیون واستریلیزه اسیون می باشد .

تعریف پاستوریزه کردن :
از بین بردن میکروب های بیماریزا موجود در مواد غذایی که درجه حرارات ۵۲ درجه سانتی گراد به
مدت ۰۳ دقیقه و یا ۲۵ درجه به مدت ۵۲ تا ۵۳ ثانیه استفاده می شود .
تعریف استریلیزه کردن :
از بین بردن کلیه میکروب های بیماریزا و غیر بیماریزا موجود در مواد غذایی که درجه حرارت
۵۰۲ ۵۲۳ درجه سانتی گراد به مدت چند ثانیه استفاده و بلافاصله مواد غذایی (شیر) سرد می شود تا –
کیفیت آن تغییر نکند و برای استریلیزه کردن کنسرو حرارت ۵۵۵ درجه به مدت ۵۲ دقیقه تحت فشار استفاده می شود.

استفاده از سرما و انجماد : –
یکی از مهمترین روش های نگهداری مواد غذایی استفاده از سرما و انجماد است . بعضی از
مواد غذایی که قرار است در مدت چند روز مصرف شود .

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.