فایل جزوه تغذیه (بخش دوم)
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضرpdf جزوه تغذیه (بخش دوم) می باشد. این فایل شامل ۱۸۹ صفحه جزوه بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
فایل جزوه تغذیه (بخش دوم)
چاقی، ایدز CHD و کم خونی داسی شکل می توانند منجر به اختلالات تنفسی شوند.
* از جمله شرایط حادی که منجر به مشکلات تنفسی می شوند:
– آسپیره شدن مایعات در تغذیه با لوله
– انسداد مجازی ریوی توسط مواد غذایی
– شوک آنافیلاکسی هنگام مصرف ماهی.
* شرایط مزمن منجر به بیماریهای تنفسی:
سیستیک فیبروز و آمفی زِم.
* برخی گیاهان در درمان برخی بیماریهای تنفسی مؤثر هستند، یا مهارکننده سرفه هستند یا اسپکتورانت یا خلط آور هستند:
– نعناع و اوکالیپتوس سبب کاهش سرفه، افزایش ترشح بزاق (عدم خشک شدن مجاری)، رازیانه و آویشن خلط آور هستند.
– رازیانه و آویشن خلط آور هستند.
بیماری آسم که ناشی از التهاب مجاری تنفسی است می تواند به علت ژنتیک، عوامل ایمونولوژی و فاکتورهای محیطی مثل سیگار، آلودگی، چاقی، رژیم مادر در بارداری، رژیم در کودکی از علل عمده آسم است.
– معمولاً علائم آسم به هنگام در معرض قرار گرفتن آلرژنها تشدید می شود به خصوص میگو، ادویه جات و افزودنی مثل سولفیت.
سولفیت طبیعی در کاهو است و برگهای توت فرنگی و دم کرده گل صد توماین آسم را تشدید می کند.
* برخی مواد غذایی و مکمل ها می توانند در آسم تأثیر مثبت بر عملکرد ریه ها بگذارند:
w – اسید چرب ۳
– آنتیاکسیدانها
چون ریلکس کننده و ضدالتهاب است. Mg –
– متیل گزانتین نظیر کافئین، تئوبرومین که به عنوان برونکودیلاتور (گشاد کننده برونش) عمل می کند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.