جزوه آشنایی با هنر صنعت آبگینه 

جزوه آشنایی با هنر صنعت آبگینه 
نوع فایل
pdf
حجم فایل
597KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
816 بازدید
9,000 تومان 7,000 تومان٪22 تخفیف

جزوه آشنایی با هنر صنعت آبگینه 

دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر pdf جزوه آشنایی با هنر صنعت آبگینه  می باشد. این فایل شامل ۳۰ صفحه جزوه بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.

جزوه آشنایی با هنر صنعت آبگینه 

آبگینه ریشه دارترین صنعت دست ایرانی در شعر فارسی است. آبگینه به هنر آراستن شیشه‌های به کار رفته در لوازم خانه می‌گویند. این هنر، بر پایه شیشه‌های شکسته و خرده شیشه‌ها توسعه یافته است. هنرمندان آبگینه‌کار با بهره‌گیری از این مواد اولیه، اقدام به تولید محصولات هنری می‌کنند. بد نیست بدانید آیینه‌کاری، نقاشی روی شیشه، ویترای، معرق شیشه، تراش شیشه و… هم از شاخه‌های این هنر است. این هنر در شهرهایی چون تهران، اصفهان، میمند، قمصر و… مورد توجه هنرمندان و صنعتگران قرار دارد. مجموعه زجاج، شامل محصولاتِ مرتبط با این هنر است. محصولاتی که جز به دستِ هنرمند ایرانی و جز با تفکر اشراقی او ساخته نمی‌شود.

آبگینه سازی ازجمله هنرهای مهم و روبه رشد در دوران اسلامی بوده است. این هنر در دوران سلجوقیان ایران و همزمان با آن در دوران فاطمیان مصر، تجلیگاه چنان ابتکارات بی بدیلی است که عصر شکوهمند تاریخ شیشه گری اسلامی در هر دو سرزمین محسوب می گردد.

تراش، از اصیل ­ترین و متداول­ ترین روش­ های تزیین سرد آثار شیشه­ ای است که سابقۀ آن در ایران به دوران هخامنشیان می­ رسد. بهترین نمونه ­های آثار شیشه­ ای دوران ساسانی آثاری هستند که با چرخ تراش، تزیین یافته ­اند.

شیشه­ گری فوتی عبارت است از ساخت و تهیۀ ظروف تزیینی و مصرفی با استفاده از خمیر مذاب شیشه. گریشمن در حفاری­ های چغارنبیل، آثاری به دست آورده که می­ توان این هنر را به دورۀ پارت ­ها و ساسانیان نسبت داد.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.