دانلود فایل پاورپوینت ساختار قندها

دانلود فایل پاورپوینت ساختار قندها
نوع فایل
ppt
حجم فایل
4MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
46 بازدید
10,000 تومان 8,500 تومان٪15 تخفیف
افزودن به سبد خرید
خرید این محصول

دانلود فایل پاورپوینت ساختار قندها

دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر پاورپوینت ساختار قندها می باشد. این فایل شامل ۶۲ اسلاید قابل ویرایش بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.

دانلود فایل پاورپوینت ساختار قندها

دستاوردها

بعد از مطالعه  این بخش  شما مطالب  زیر راباید  فرا گیرید:

  • ۱-تعریف کربوهیدرات
  • ۲- شناسایی انواع کربوهیدرات ها
  • ۳- اهمیت کربوهیدراتها
  • ۴-تفاوت بین انواع ایزومرهای مونوساکاریدها
  • ۵-اشنایی با سایر ملکول های حاوی کربوهیدرات ها
  • ۶-اسامی متفاوت، نقش ها، تعاریف، ساختارها و دسته بندی قندها ، منوساکاریدها، دی ساکاریدها و پلی ساکاریدها

قندها و اهمیت آنها:

  • ۱- انرژی نورانی از طریق فتوسنتز در قندها ذخیره می شود
  • ۲-فراوان ترین ملکولهای آلی در طبیعت هستند
  • ۳- پیش ساز متابولیکی سایر بیو ملکولها هستند
  • ۴- نقطه ثقل متابولیسم در گیاهان و جانوران هستند
  • ۵- جز مهم ساختمانی در گیاهان ( سلولز –پکتین) و در حیوانات (هیالورونیک اسید –کیتین ) و در سلولهای باکتریایی (مورین)  هستند
  • ۶- تامین سوخت در حیوانات که یک بخش مهمی از کالری را بعهده دارند
  • ۷- در میانکنش سلول- سلول نقش دارند
  • ۸- در چسبندگی سلول نقش دارند ( هیالورونیک اسید)
  • ۹-تامین کننده ذخیره انرژی (گلیکوژن-نشاسته- اینولین) می باشند
  • ۱۰- در پاسخهای ایمنی و بعنوان تعیین کننده های آنتی ژنی ویا در ساختار آنتی بادیها نقش مهمی دارند
  • ۱۱- در پیری پروتئین نقش مهمی دارند( از طریق گلیکوزیلاسیون غیر آنزیماتیک آنها)
  • ۱۲-تعیین کننده سن  سلول در تمام سلولها و در برخی از پروتئینها (از طریق آسیالوگلای کو پروتئینها چون هرچه میزان اسید سیالیک بیشتر باشد سلول زنده تر و طول عمر بیشتر دارد) هستند.

اسامی مختلف قندها:

  • ۱- کربوهیدرات:   [ Cn(H2O) n]  نسبت یکسان تعداد اتم کربن و ملکول آب

استثنانات:

  • الف-برخی از قندها این فرمول را ندارند ( دزوکسی ریبوز، فروکتوز)
  • ب – موادی هستند که قند نیستند ولی این فرمول را دارند مانند فرم آلدئید ]( [C(H2O یا اسید لاکتیک [C3(H2O)3]
  • ۲- گلوسید   ( گلوکز در یونانی =شیرین)
  • ۳  – ساکارید ( ساکارون در یونانی= قند)

استثنائات:

  • الف- قندهایی که شیرین نیستند ( سلولز)
  • ب- مواد شیرینی که قند نیستند ( گلیسرول ، آسپارتام و مولینین)

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.