جزوه هیپوگلایسمی Hypoglycemia استاد دکتر رستمی
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر pdf جزوه هیپوگلایسمی Hypoglycemia استاد دکتر رستمی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد .این فایل شامل ۱۲ صفحه جزوه بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت pdf برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه هیپوگلایسمی Hypoglycemia استاد دکتر رستمی
کمقندِخونی یا هیپوگلیسِمی (به فرانسوی: hypoglycémie) به افتِ قند خون به زیر شصت (میلیگرم بر دسیلیتر) گفته میشود.
علائم هیپوگلیسمی عبارتاند از: احساس ضعف یا گرسنگی، رنگپریدگی، عرق سرد، تپش قلب، سرگیجه، گیجی، خوابآلودگی. در صورتی که به این علائم توجه نشود و عوارض ادامه پیدا کند، نهایتاً باعث بیهوشی و مرگ میشود.
درمان مناسب حملات هیپوگلیسمی در موارد اورژانس و اگر بیمار هنوز هوشیار است در دهان گذاشتن دو قاشق شکر یا محلول آن در آب است. در صورتی که بیمار هوشیاری خود را از دست داده باید مقدار ده میلیلیتر گلوکز درون رگ تزریق گردد.
در موارد غیر اورژانس مصرف کربوهیدراتهای ساده و با جذب سریع است که به سرعت تبدیل به قند (گلوکز) شده و جذب خون میگردند. از جمله این انتخابهای مناسب میتوان به حبه قند، آب میوه و نوشابه گازدار اشاره کرد. مصرف شکلات یا بیسکویت مناسب نیست چون این غذاها حاوی چربی فراوان هستند که باعث دیر جذب شدن قند موجود در آنها میشود.
نکته قابل ذکر دیگر رعایت تعادل در مصرف غذاهای شیرین هنگام هیپوگلیسمی است زیرا مصرف بیش از حد و پشت سرهم این غذاها باعث بالا رفتن قند خون میشود. بهترین کار این است که مقدار مناسبی از این غذاها (۵-۴ حبه قند یا یک لیوان آب میوه یا نوشابه) خورده شود و اگر پس از گذشت ۱۵ دقیقه هنوز علائم هیپوگلیسمی باقیمانده بود همین تعداد دوباره مصرف شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.